Mai és un Adéu sino un Fins Desprès…!!! ;)

Toni & Mons

Mai és un Adéu sino un Fins Desprès…!!! ;)

Com ja sabeu, la vida i les etapes que et fa viure aquesta, et porten per camins diferents… son trens en els quals pujes i baixes segons els camins en els que et toca caminar en cada moment…
Fa dos anys i mig van pujar en el tren de la Masia Can Esteve, un tren en el que no va ser difícil pujar-hi, ja que era un projecte molt llaminer i molt bonic… En aquest camí hem gaudit, hem treballat amb moltes ganes, hem posat molt d’esforç… fins i tot en molts moments ens hem deixat la pell… per què adorem la nostre professió! Tot i que estem molt contents d’aquest transcurs i de com han anat les coses, ha arribat el moment de baixar d’aquest tren.
Ara mateix estem en una etapa de la nostre vida familiar on ens porta per altres camins… La vida és un suspir, i per això hem de donar prioritat als peques de la familia, així que ha arribat el moment de gaudir d’ells i ells de nosaltres… i el tren de la Masia Can Esteve no ens ho permet.
No hem triat aquest moment per que sí, sino que ho aprofitem, ja que la vida ens ha posat un altre tren en el nou camí per on volem caminar… Un nou projecte, també molt interessant i on creixem professionalment i, a més a més, compatible amb aquestes personetes que més que mai ara ens necessiten!
És per això que posem fi per la nostre part a la Masia Can Esteve, una masia més que bonica i tant important per Cervelló.
Nomès podem agraïr i donar mostres d’afecte a tots aquest clients, proveïdors i persones que ens ho han fet tant fàcil, tant agradable i tan especial durant aquests dos anys i mig.
De tot cor sempre direm alt i fort: MOLTES GRÀCIES A TOTS! 🙂
Toni i Montse.
P.D: Mai és un Adéu sino un Fins Desprès!!! 😉
No hay comentarios

Publique un comentario